07 ნოე - 04 დეკ
სტანდარტი
საკვები და სასმელების აუთლეტის მენეჯერი
თბილისი
ვაკანსიაზე გამოხმაურება

ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:

  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია: სასტუმრო / რესტორანი / კვება სურსათისა და სასმელების მენეჯმენტი, სასმელების მენეჯმენტი
  • ინდუსტრია / სფერო: დასვენება და მოგზაურობა რესტორნები
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
  • განაკვეთი: სრული განაკვეთი
  • დასაქმების ფორმა: ვადიანი კონტრაქტი
  • სამუშაოს ადგილმდებარეობა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან
  • ანაზღაურება:
    ფიქსირებული 2000

დამსაქმებლის მოთხოვნები:

  • გამოცდილება აუცილებელია: 2-დან 3 წლამდე
  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია(აუცილებელი):
    სასტუმრო / რესტორანი / კვება სურსათისა და სასმელების მენეჯმენტი, სასმელების მენეჯმენტი
  • ინდუსტრია / სფერო(აუცილებელი):
    დასვენება და მოგზაურობა რესტორნები
  • ენები: ქართული
Platz Hospitality Group is seeking a Food & Beverage outlet manager
Role Type: Full - time
Location: Sololaki, Tbilisi
Compensation: 2000.00 Gel starting salary after tax meanwhile on 3 months of probation period.
After 3 months of probation period, salary arise is planned!
Working hours: Vary depending on outlet
We’re a high-paced cocktail bar in the heart of Sololaki looking for a responsible, detail-oriented Food & Beverage outlet manager to join our team.
If you’re good with numbers, fast under pressure and enjoy working in a lively environment, this might be the right fit for you.

Reports to: General Manager (GM)

Job Purpose:
The Food and beverage outlet manager is responsible for overseeing all ongoing processes in different outlets of Platz hospitality.
Controlling opening and closing of each outlet, monitoring, organizing service staff to ensure the best available experience is provided to Platz guests. Knowing the steps of solving customer complains is the must!

Key Responsibilities:
  • Ensuring guest satisfaction and goodwill by providing a positive environment and the best service.
  • Active communication with customers, correct resolution of their requests/wishes/complaints.
  • Determining and coordinating employee shifts.
  • Evaluating employee performance and improving their productivity.
  • Control of compliance with sanitary and hygienic norms
  • Training of existing and new employees
  • Opening and closing shifts.
  • Ensuring all members of staff are following standards of opening and closing shifts
  • Giving instructions to subordinates, distributing tasks wisely

What are the key skills we are looking for:
  • Strong leadership, motivation and communication skills
  • Ability to manage time and set the right priorities
  • Ability to work in fast placed environment and work under pressure
  • Accurate with financial figures, ability to find out even small mistake in a fast and organized manner
  • Having team working spirit
  • Purposefulness and focus on achieving results

Qualifications & Skills:
  • Minimum 2–3 years of experience in café or restaurant management.
  • Strong leadership
  • Attention to detail and a proactive approach to problem-solving.
  • Ability to work under pressure and meet deadlines.

Performance Indicators:
  • Well-organized
  • An example to service staff by every action
  • Always ready for any kind of help

How to Apply:Send your CV to zaza@platzge.com with the subject line “Food & Beverage outlet manager”.

Early applicants will be prioritized.

Equal OpportunityWe hire based on capability and character. All qualified candidates are encouraged to apply.

სასტუმრო / რესტორანი / კვება
სურსათისა და სასმელების მენეჯმენტი,
სასმელების მენეჯმენტი
ნახვები
უნიკალური ნახვები