08 დეკ - 06 იან
ვიპ CV
ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია: სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია - ინდუსტრია / სფერო: დასვენება და მოგზაურობა
რესტორნები - გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
- განაკვეთი: სრული განაკვეთი
- დასაქმების ფორმა: ვადიანი კონტრაქტი
- სამუშაოს ადგილმდებარეობა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან
დამსაქმებლის მოთხოვნები:
- სამუშაო გამოცდილება: გამოცდილებას არ აქვს მნიშვნელობა - განიხილებიან როგორც გამოუცდელი, ასევე გამოცდილი კანდიდატები
- ენები: ქართული
Boncafé • ბონკაფე | თავის გუნდში იწვევს აქტიურ და მოტივირებულ კანდიდატებს მზარეულის პოზიციაზე.
„ბონკაფე“ წარმოადგეს ადგილს, სადაც მომხარებელს ვთავაზობთ ყოველდღიური რაცინოს შემაგდენელ საკვებ პროდუქტებს. პურ-ფუნთუშეულს, სხვადასხვა სახეობის ცხელ და ცივ კერძებს, დესერტებს. ცივ და ცხელ სასმელებს.
„ბონკაფე“ წარმოადგეს ადგილს, სადაც მომხარებელს ვთავაზობთ ყოველდღიური რაცინოს შემაგდენელ საკვებ პროდუქტებს. პურ-ფუნთუშეულს, სხვადასხვა სახეობის ცხელ და ცივ კერძებს, დესერტებს. ცივ და ცხელ სასმელებს.
გრაფიკი: კვირაში 40 საათი, მოქნილი გრაფიკით.
ხელფასი: გამოცდილების შესაბამისად+ ბონუსი
დასვენება: 5/2
ხელფასი: გამოცდილების შესაბამისად+ ბონუსი
დასვენება: 5/2
გთავაზობთ:
- მეგობრულ სამუშაო გარემოს.
- მოქნილ სამუშაო გრაფიკს - ცვლების მიხედვით, კვირაში 40 სთ
- კადრების ტრანსპორტირებას
- თანამშრომლებისთვის 50%-იანი ფასდაკლება ნაწარმოებ პროდუქციაზე
მოთხოვნები:
- მსგავს პოზიციაზე მუშაობის გამოცილება ჩაითვლება უპირატესად.
- განათლება კვების ტექნოლოგიების ან მზარეულის პროფესიის მიმართულებით ჩაითვლება უპირატესად.
- ორგანიზებულობა, პუნქტუალურობა, სტრესულ სიტუაციებში მუშაობის უნარი.
ძირითადი მოვალეობები:
პიროვნული თვისებები და უნარ-ჩვევები:
- სამუშაო დღის განმავლობაში მენიუში არსებული პროდუქტების (სენდვიჩების, სალათების,ცხელი კერძების და სხვა) მომზადება.
- შეფ მზარეულის მიერ გაცემული დავალებების შესრულება
- შეკევეთბის ყურადღებით, რეცეპტების შესაბამისად მომზადება
- სამზარეულოს შეუფერხებლად მუშაობის უზრუნველოფა
- სამზარეულოს დანადგარებისა და ინვენტარის გამართულობის მონიტორინგი
- მომდევნო სამუშაო დღისთვის მარაგების მომზადება.
- ჰიგიენური და სანიტარული სტანდარტის დაცვა.
პიროვნული თვისებები და უნარ-ჩვევები:
- ენერგიული, პოზიტიური, პუნქტუალური, გუნდური მუშაობის უნარის მქონე.
სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია
ნახვები
უნიკალური ნახვები
გაგზავნილი CV-ები 0
