მთავარი მზარეული

თბილისი სრული განაკვეთი Wine Not Bar and Kitchen
მივლინება: არა
სასტუმრო/რესტორანი/კვება: შეფ-მზარეული
Wine Not Bar and Kitchen აცხადებს ვაკანსიას მთავარი მზარეულის პოზიციაზე, გუდიაშვილზე, ჩვენს მეგობრულ გუნდში გასაწევრიანებლად; 

პასუხისმგებლობა:
  • სამზარეულოს და სამზარეულოს თანამშრომლების მართვა
  • კერძების მომზადება ხარისხის შესაბამისად და ხარისხისა და სტანდარტის უზრუნველყოფა/კონტროლი
  • კერძების კალკულაციები 
  • მარაგების კონტროლი და შეკვეთების მართვა ყოველდღიურად
  • კერძების დროულად მიწოდების უზრუნველყოფა
  • სამზარეულოს კადრების გრაფიკის მართვა
  • მზარეულების დაკვალიანება და დავალებების სწორი განაწილება
  • რეცეპტების საჭიროების შემთხვევაში დახვეწა ან შეცვლა მომხმარებლის მოთხოვნის მიხედვით
  • ინგრედიენტების შეკვეთა და ხარისხის კონტროლი
  • ბუღალტერთან და მენეჯერთან კომუნიკაცია 
  • სანიტარიის, ჰიგიენის ნორმების დაცვა

აუცილებელია მინიმუმ 1 წლიანი გამოცდილება მთავარი მზარეულის პოზიციაზე

დაინტერესების შემთხვევაში გამოაგზავნეთ თქვენი CV/რეზიუმე შემდეგი ელ. ფოსტის მისამართზე: winenotgeorgia2@gmail.com