18 აგვ - 13 სექ
სტანდარტი
მცხობელი/დანადგარის სპეციალისტი
რუსთავი
ვაკანსიაზე გამოხმაურება
ტელეფონი: +995 555 26 37 66

ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:

  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია: სასტუმრო / რესტორანი / კვება პურ-ფუნთუშეულის ცხობა
  • ინდუსტრია / სფერო: წარმოება საკვების წარმოება
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
  • დასაქმების ტიპი: სრული განაკვეთი
  • დასაქმების ფორმა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან
  • ანაზღაურება:
    ფიქსირებული 1300 - 1500

დამსაქმებლის მოთხოვნები:

  • სასურველია გამოცდილება:
  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია(სასურველი):
    სასტუმრო / რესტორანი / კვება პურ-ფუნთუშეულის ცხობა
  • ინდუსტრია / სფერო(სასურველი):
    წარმოება საკვების წარმოება
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
რუსთავის პურის საწარმოში ცხადდება ვაკანსიები პურის საწარმოში დილის და საღამოს ცვლებში:

მცხობელი - ანაზღაურება 1300 ლარიდან (ადგილზე შესწავლით);
მეცომე-დანადგარის სპეციალისტი - ანაზღაურება 1500 ლარიდან (ადგილზე შესწავლით);

პურის საწარმოში ვეძებთ მოტივირებულ და განვითარებაზე ორიენტირებულ გუნდის წევრებს ახალ ტექნოლოგიურ დანადგარებთან სამუშაოდ მცხობელის და მეცომე/დანადგარის სპეციალისტის პოზიციებზე. წარმოების ტექნოლოგიის და სპეციფიკაციის შესწავლა/გადამზადება ხდება ადგილზე.

დილის და საღამოს ცვლები, 9-საათიანი სამუშაო გრაფიკი

დილის ცვლა: 07:30-დან 16:30-მდე
საღამოს ცვლა: 16:00-დან 01:00-მდე (საღამოს ცვლაში უზრუნველყოფილია ტრანსპორტირება)

უპირატესობა მიენიჭება კანდიდატს, რომელსაც აქვს სამუშაო გამოცდილება პურის საწარმოში, საცხობში, თონეში, კვების ობიექტზე, ან მსგავს პოზიციაზე. ანაზღაურების ზრდა დამოკიდებულია გამოცდილებაზე.

ძირითადი მოვალეობები:
  • ცომის დამუშავება (ცომსაზელ და გასაბრტყელებელ დანადგარში);
  • ავტომატურის დანადგარის მართვა და პურის (ლავაშის) გამოცხობა ავტომატურ დანადგარში;
  • სამუშაო გარემოში სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების მკაცრი დაცვა (HASP სტანდარტები);
  • დანადგარების სისუფთავის უზრუნველყოფა;
  • შრომის უსაფრთხოების სტანდარტების დაცვა;

სამუშაო განაკვეთი: კვირაში 6 დღე, 9-საათიანი სამუშაო გრაფიკი.
დაინტერესების შემთხვევაში დაგვიკავშირდით: +995 555 26 37 66

სასტუმრო / რესტორანი / კვება
პურ-ფუნთუშეულის ცხობა
ნახვები
უნიკალური ნახვები