შემდეგი
04 დეკ - 03 იან
სტანდარტი
შეფ დე პარტიე
თბილისი
სასტუმრო
ვაკანსიაზე გამოხმაურება
ელ. ფოსტა: verdzadzenini2@gmail.com
ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია: სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია - ინდუსტრია / სფერო: დასვენება და მოგზაურობა
სტუმართმოყვარეობა, დასვენება, მოგზაურობა და ტურიზმი - გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
- განაკვეთი: სრული განაკვეთი
- დასაქმების ფორმა: ვადიანი კონტრაქტი
- სამუშაოს ადგილმდებარეობა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან
დამსაქმებლის მოთხოვნები:
- გამოცდილება აუცილებელია: 1-დან 2 წლამდე
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია(აუცილებელი):სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია - ინდუსტრია / სფერო(აუცილებელი):დასვენება და მოგზაურობა
სტუმართმოყვარეობა, დასვენება, მოგზაურობა და ტურიზმი - გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
- ენები: ქართული
სასტუმრო აცხადებს ვაკანსიას შეფ დე პარტიეს (Chef de Partie) პოზიციაზე.
4 ვარსკვლავიანი საერთაშორისო სტანდარტების სასტუმრო ეძებს მაღალკვალიფიციურ და პასუხისმგებლიან შეფ დე პარტიეს.
ლოკაცია: თბილისი
ჩვენ გთავაზობთ:
ძირითადი მოვალეობები:
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
კომპანია არის სწრაფად მზარდი თანაბარი შესაძლებლობების დამსაქმებელი მართვის ევროპული სტანდარტებით.
თუ მზად ხართ სწრაფი პიროვნული და პროფესიული განვითარებისთვის, გამოგვიგზავნე თქვენი რეზიუმე მითითებულ ელექტრონულ ფოსტაზე: verdzadzenini2@gmail.com
გთხოვთ, მიუთითოთ საგნის ხაზში პოზიციის სათაური.
გისურვებთ წარმატებებს და ველით თქვენთან შეხვედრას!
4 ვარსკვლავიანი საერთაშორისო სტანდარტების სასტუმრო ეძებს მაღალკვალიფიციურ და პასუხისმგებლიან შეფ დე პარტიეს.
ლოკაცია: თბილისი
ჩვენ გთავაზობთ:
- კონკურენტულ ანაზღაურებას;
- კვებით უზრუნველყოფას;
- ჯანმრთელობის დაზღვევას;
- კარიერული ზრდისა და განვითარების ხელშეწყობას.
ძირითადი მოვალეობები:
- მენიუში განსაზღვრული კერძების მომზადება განსაზღვრული კალკულაციების, რეცეპტებისა და ხარისხობრივი სტანდარტების შესაბამისად;
- შეკვეთების ზუსტი და ოპერატიული შესრულება მინიმალური დანაკარგით;
- სამზარეულოს შეუფერხებელი და ეფექტური მუშაობის მხარდაჭერა კოლეგებთან ერთად;
- პროდუქტების რაციონალური გამოყენება და დანაკარგის კონტროლი;
- პროდუქტებისა და მზა კერძების ვარგისიანობის მუდმივი მონიტორინგი;
- მარაგების კონტროლი და საჭიროების შემთხვევაში ადმინისტრაციის ინფორმირება მარაგების შევსებისთვის;
- მიღებული პროდუქტის რაოდენობრივი და ხარისხობრივი შემოწმება;
- ყოველთვიურ ინვენტარიზაციაში მონაწილეობა;
- შიდა რეგულაციების, შრომის უსაფრთხოების წესებისა და სასტუმროს სტანდარტების დაცვა;
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
- მინიმუმ 1–2 წლიანი გამოცდილება;
- ჰიგიენურ-სანიტარული ნორმების ცოდნა და მათი დაცვის უნარი;
- მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა და ყურადღება დეტალების მიმართ;
კომპანია არის სწრაფად მზარდი თანაბარი შესაძლებლობების დამსაქმებელი მართვის ევროპული სტანდარტებით.
თუ მზად ხართ სწრაფი პიროვნული და პროფესიული განვითარებისთვის, გამოგვიგზავნე თქვენი რეზიუმე მითითებულ ელექტრონულ ფოსტაზე: verdzadzenini2@gmail.com
გთხოვთ, მიუთითოთ საგნის ხაზში პოზიციის სათაური.
გისურვებთ წარმატებებს და ველით თქვენთან შეხვედრას!
სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია
ნახვები
უნიკალური ნახვები